Gamescom: Share Play med firmwareopdatering 2.0

Skrevet af: Jesper Thuesen - 12. august 2014 - kl. 20:17
Del denne artikel:
6 0

Systemopdatering 2.0, som udkommer i efteråret, har rigtigt mange lækre ting med sig. Blandt andet får man mulighed for at mæske sig med Share Play og YouTube.

Når firmwareopdatering 2.0 rammer PlayStation 4 konsollerne i efteråret, så er det med rigtigt mange nye elementer i sit følge. Blandt andet vil man få mulighed for at uploade gameplay til YouTube via en dedikeret app men der bydes også på det såkaldte Share Play.

Share Play er ifølge Sony som hvis du sad med din kammerat ved siden af dig på sofaen. Dette betyder, at man i Share Play, som bliver tilgængelig for alle PlayStation Plus medlemmer, kan invitere venner, der end ikke ejer spillet, til at deltage i co-op sessioner.

Man kan også overlade sin controller virtuelt til sin ven, så hvis der er en del af et spil man ikke kan komme igennem, så kan man give controlleren videre til sit onlinebekendtskab og på denne måde få assistance.

Om der er yderligere pris på Share Play blev der ikke informeret om under aftenens præsentation. Der blev alene sagt, at det er for PlayStation Plus medlemmer alene.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her