GameStop: Ingen tilbud ved lancering af PlayStation 4

Skrevet af: Morten Rask - 10. september 2013 - kl. 15:57
Del denne artikel:
18 0

GameStop Danmark har i dag kunne annoncere et officielt bundle på deres Facebook-side, men har på samme tid skudt muligheden for eventuelle tilbud ned.

GameStop har i dag meldt ud på deres Facebook side, at de har fået endeligt svar fra deres distributør, Nordisk Film, på det præcise antal PlayStation 4 konsoller de vil modtage på lanceringsdatoen, og opfordrer kunder der har forudbestilt, til at tage kontakt til deres lokale GameStop butik, og høre om det bliver muligt at hente konsollen på dagen den udkommer.

Hvis man ikke har været hurtigt nok ude, er det stadigvæk muligt at sikre sig en konsol, dog først til midten af december, hvor de modtager en sending af officielle bundles, indeholdende en PlayStation 4 konsol, en DualShock 4 controller og spillet Killzone: Shadow Fall.

Hvis man ikke har sikret sig en separat PlayStation 4 til udgivelsesdatoen, så bliver det ikke muligt før tidligt i 2014, hvor de modtager en ny sending.

Samtidig meldte GameStop ud, at de hverken vil have nogen uofficelle bundles eller andre former for tilbud på konsol, spil eller tilbehør i forbindelse med lanceringen af PlayStation 4, som de ellers plejer at have ved lanceringen af en ny konsol.

”Traditionelt har vi haft bundles som vi selv har lavet, men det vil der ikke blive noget af til udgivelsen, da vores hovedkontor ikke har kunnet få lavet de rigtige aftaler med spil-udgiverne om at være med på den. Måske kommer der noget engang i 2014, men altså ikke i år. Den eneste bundle vi får er derfor Killzone-Bundlen.”


PlayStation 4 udkommer den 29. november i Danmark.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her