GC: Assassin’s Creed III til PS Plus og mere til PS4

Skrevet af: Morten Rask - 20. august 2013 - kl. 21:01
Del denne artikel:
2 0

PlayStation Plus medlemmer kan se frem til at modtage blandt andet Assassin’s Creed III til september, og flere spil til PlayStation 4 ved lanceringen.

PlayStation Plus abonnementet som giver adgang til et stort katalog af spil, der kan hentes uden meromkostninger til PS3, PS Vita og snart PS4, fik også sin del af scenetiden ved Sony’s pressekonference i Köln.

Her blev det afsløret, at Assassin’s Creed III er blandt de fem nye titler der bliver tilføjet til PlayStation Plus Instant Game Collection i september, og at PlayStation Plus medlemmer på PlayStation 4, kan udover DriveClub, også se frem til at hente Resogun ned på deres nye konsol, uden meromkostninger.

Ydermere blev der annonceret, at hvis man køber 12 måneders abonnement til PlayStation Plus, så får man 3 ekstra måneder med oven i hatten.

Til købere af den kommende PlayStation 4 konsol, så hører der 14 dages gratis PlayStation Plus med i købet, som giver øjeblikkelig adgang til DriveClub PS Plus Edition og Resogun, samt de andre PlayStation Plus fordele.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her