GC: Køb spil til PS3 og få rabat på PS4-versionen

Skrevet af: Morten Rask - 20. august 2013 - kl. 23:11
Del denne artikel:
2 0

Sony letter overgangen fra PlayStation 3 til PlayStation 4 ved at tilbyde rabat på PS4-versionerne af udvalgte titler, når man har købt PS3-versionen.

Det kan være svært at vente tålmodigt, når Battlefield 4, Watch Dogs, Assassin’s Creed IV, og flere andre titler udkommer på PlayStation 3 før PlayStation 4 konsollen udgives. Men Sony har forsøgt at gøre det nemmere, ved at indgå aftale med en række udgivere, så når man kan købe den digitale PS4-version til en ”stærkt reduceret pris”, hvis man i forvejen har købt PS3-versionen.

“Vi ser dette som en god måde at belønne PS3 ejerne for deres loyalitet ved overgangen til PS4, ved at sikre os at det er så simpelt og tilgængeligt som muligt,” sagde Andrew House ved pressekonferencen.

Dette tiltag vil kun gøre sig gældende ved udvalgte titler, som indtil videre er Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts, Watch Dogs, og Assassin's Creed IV: Black Flag. Det vides endnu ikke endnu om tiltaget ved gøre sig gældende ved både fysiske og digitale udgaver af spillene til PlayStation 3, men Sony lover mere information omkring deres nye tiltag i løbet af de kommende uger.

** Opdatering **
Sony har bekræftet at det nye tiltag, både vil gøre sig gældende for fysiske og digitale PS3 titler.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her