Glædelig jul fra PSlife

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 25. december 2017 - kl. 08:26
Del denne artikel:
2 8

Så er det endelig blevet jul og vi på PSlife vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul - og sige tak for et spændende 2017!

2017 har været et specielt år for PSlife. For omkring et år siden, snakkede vi på Xboxlife og PSlife redaktionerne om, hvad der egentlig skulle ske med PSlife i fremtiden og vi valgte at genoplive sitet med nyt design, nye funktioner og en helt ny redaktion.

At genopbygge et site og genoptage kontakten til alle tidligere pressekontakter er ikke noget man gør fra den ene dag til den anden, da det skal gøres ordentligt. Men det gik fint og i februar gik vi i luften med PSlife V4.0.

Når det er sagt, så skal det også siges, at det vigtigste i sådan en proces, er støtten fra jer læsere. Hvis i ikke var her, var der ikke noget site. Det er meget vigtigt for os, at i som community står bag os og deltager på forummet, kommenterer og diskuterer på nyheder og anmeldelser og deltager i vores konkurrencer.

Derfor vil vi gerne på PSlife redaktionen ønske jer alle en glædelig jul og sige mange tak for jeres støtte i 2017 - for uden jer, havde det ganske enkelt ikke været muligt at få PSlife op og køre igen.

Redaktionen går nu på en lille juleferie - vi er tilbage igen i starten af 2018 med nye anmeldelser og flere nyheder fra PlayStation’s spændende verden.

Glædelig jul og godt nytår!
Log ind og stem
8
Der er 8 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her