Gran Turismo 5 tester tålmodigheden

Skrevet af: Lasse Kjær - 21. november 2010 - kl. 20:32
Del denne artikel:
28 0

Racingspillet skal installeres på harddisken, og der er rig mulighed for at nå i kiosken eller brygge kaffe i mellemtiden.

Gran Turismo er så småt begyndt at dukke op i folks stuer. Der er flere udenlandske sider som har sendt deres pakker afsted til heldige købere, og andre store kæder forstår ikke at overholde udgivelsesdatoen. Det betyder at vi, ved hjælp af det dejlige internet, kan følge med i nyheder omkring spillet direkte fra brugerne selv.

Hvis du gerne vil have den ultimative GT5-oplevelse, så kræves der cirka 10GB diskplads på din PlayStation 3. Den indledende installering kræver 6.4GB plads, mens data løbende bliver udpakket. Det betyder, at den reelle diskplads der optages løber op på cirka 10GB.

Installeringen tage 40 minutter ved opstart, og vælger man ikke at gøre dette, så vil spillet løbende installere spillet når baner, biler og andet skal loades. Dette vil resultere i forøgede loadingtider indtil størstedelen af banerne og bilerne er kørt igennem mindst én gang.

Glæder du dig også som et lille barn til GT5? Her på PSLife ser vi meget frem til titlen, og du kan forvente en fyldestgørende anmeldelse her på sitet. Så 'stay tuned'!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.