Gran Turismo 7 til næste år?

Skrevet af: Tobias Thybo - 21. november 2013 - kl. 20:23
Del denne artikel:
13 0

Polyphone Digital vil ikke bruge for lang tid på deres syvende Gran Turismo-spil, som allerede kan være klar i 2014.

Man kan tælle antallet af dage, der mangler før udgivelsen af Gran Turismo 6 til Playstation 3, hvis man bruger både fingre og tæer. Men hos Polyphone Digital er de slet ikke færdige med deres elskede racerserie, og ifølge skaber Kazunori Yamauchi kan efterfølgeren i bedste fald være ude næste år:

”Vi vil ikke bruge for lang tid på Gran Turismo 7. I bedste fald? Næste år. I GT6 var vi virkelig nødt til at tune softwaren for at udnytte PS3'ens arkitektur, men PS4'ens hardware er selvfølgelig meget bedre, så jeg tror, at den overordnede kvalitet i spillet over hele linjen vil blive øget, når du kommer til at spille det.”, siger Yamauchi til den populære TV-serie Top Gears hjemmeside.

På Xbox-fronten kan Kazunori Yamauchi skele til Forza Motorsport-serien, der lægger ud på Xbox One med Forza 5. Men for Yamauchi er det kun godt med konkurrence:

”Vi respekterer altid vores konkurrence. Racergenren er egentlig ikke så stor i sin helhed, så jeg er glad for, at alle arbejder hårdt på at forbedre genren generelt.”

Gran Turismo udkommer den 6. december til PS3.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her