Gran Turismo 7 udkommer i 2015 eller 2016

Skrevet af: Hoder Jensen - 14. oktober 2014 - kl. 19:03
Del denne artikel:
6 0

Gran Turismo 7 er på vej til PlayStation 4, men der går lidt tid endnu inden vi ser der den elskede bilserie på den nyeste PlayStation konsol.

Det har længe været kendt at Gran Turismo 7 var på vej til PlayStation 4, men det har ikke været en præcis dato for hvornår det eftertragtet bilspil vil komme til Sony's nyeste konsol. Nu har den daglige leder Kazunori Yamauchi fra udvikleren Polyphony Digital, som står bag Gran Turismo, åbnet op for lidt flere detaljer, hvis det altså holder stik.

I et interview med spil magasinet GamesTM udtaler han at udviklingen af Gran Turismo 7 går godt, pga. det er til PlayStation 4, som er meget lettere at udvikle til end PlayStation 3 og naturligvis at Gran Turismo 7 bliver utroligt flot pga. PlayStation 4's kræfter over PlayStation 3.

PSlife Share!

Samtidigt udtaler Kazunori Yamauchi at vi dog ikke ser spillet før 2015 eller 2016, pga. de gerne vil have det til at indeholde, alle det ting som ikke var mulige i Gran Turismo 6, pga. begrænsninger i PlayStation 3. Samme Yamauchi udtalte dog i slutningen 2013, at Gran Turismo 7 vil komme i løbet af 2014, så som med altid med Gran Turismo, så får vi lov til at vente på det.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her