Gran Turismo Sport lukket beta starter denne weekend

Skrevet af: Hoder Jensen - 12. april 2017 - kl. 17:55
Del denne artikel:
0 1

Hvis du ser frem til Gran Turismo Sport, det næste spil i Gran Turismo serien, er der en lukket beta i weekenden, men der er stadigvæk åben for tilmeldinger.

Gran Turismo Sport udkommer her i 2017 og dermed nærmer vi os ganske naturligt udgivelsen af det lovende bilspil, dog uden vi har en præcis dato på dette givent tidspunkt, ud over rygter om at spillet udkommer til sommer. Men spillet er dog så langt, at udvikleren Polyphony Digital har afholdt en lukke beta for det amerikanske marked og nu er tiden kommet til en lukket beta for os her i Europa.

Betaen starter på lørdag kl. 15:00, hvor der vil være åben for løb fra kl. 18 til 21 lørdag og søndag. Og i ugen efter fra kl. 19 til 22 om aften. De begrænset tidspunkter er fordi denne beta er primært for at teste serverne og netkoden i spillet.

Hvis man allerede har meldt sig til beta'en via http://beta.software.eu.playstation.com/GTSportBeta, behøves man ikke gøre det igen, men hvis man ikke har gjort det, kan man også gøre det direkte via Polyphony Digital's egen side.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her