Grand Theft Auto er gået online

Skrevet af: Andreas Kryger - 1. oktober 2013 - kl. 20:29
Del denne artikel:
6 0

Du kan fra i dag gå online med Grand Theft Auto Online og nyde tilværelsen med et spil golf eller ræse om kamp – alt sammen er nu muligt med vennerne.

Grand Theft Auto Online har været ventet længe, og især efter Grand Theft Auto V blev udgivet, har lysten til at gå online været stor for mange. Det blev muligt i dag, da Rockstar åbnede op for deres online-del og gav os alle mulighed for at leve vores vildeste GTA-fantasi ud. Det eneste det kræver er en mindre patch, og du er klar.

Der er rig mulighed for at hærge Los Santos sammen med 16 venner, eller man kan deltage i de mange andre aktiviteter bl.a. missioner, ræse om kap, lave sin egen karakter, snuppe nogle runder i Deathmatch eller bare hygge sig med sit Crew.

Nemlig Crew-delen er der blevet gjort lidt ekstra ud af. Det er muligt at deltage i forskellige missioner med sit crew, hvor man tjener erfaring, og derigennem åbne op for eksklusive bonusser. Alt dette sker igennem Rockstars Social Club.

Rockstar har desuden været ude og sige, at man som spiller kan forvente nyt indhold i en lind strøm.

Det er dog heller ikke uden problemer, når et af de mest populære spil i øjeblikket går online. Rockstar har lavet en FAQ specielt til opstartsperioden, hvor de forsøger at guide folk igennem deres problemer. Så du kan nok forvente en del ventetid eller problemer, hvis du forsøger at logge ind i online-delen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her