Grand Theft Auto Online afsløret - information og første trailer

Skrevet af: Morten Rask - 15. august 2013 - kl. 16:19
Del denne artikel:
7 0

Grand Theft Auto Online, den officielle multiplayer mode til Grand Theft Auto V, er blevet afsløret i dag. Læs mere og se den første gameplay trailer her.

Grand Theft Auto Online bringer friheden fra Grand Theft Auto oplevelsen til adskillige spillere i en dynamisk delt verden, hvor det er muligt at skabe og tilpasse sin egen karakter, for derefter at slå sig løs i den store verden fra singleplayer kampagnen, enten på egen hånd eller sammen med 15 andre spillere, og udføre bankrøverier, indbrud, racerløb, klassiske multiplayer modes og andre aktiviteter.

Din karakter har sin egen fremgang, ligesom i Grand Theft Auto V, hvor man kan optjene penge, købe tøj, biler eller sin egen lejlighed hvor du og venner kan hænge ud. Det bliver også muligt at skabe sit eget indhold til spillet, takket være den nye Content Creator. Design dine egne racerløb eller deathmatches, og del dem derefter med dine venner eller resten af verdenen.

Overraskende nok, så bliver Grand Theft Auto Online ikke en del af Grand Theft Auto V med det samme, og bliver først udgivet to uger efter udgivelsen af spillet. Grand Theft Auto Online kan dog hentes gratis, hvis man har købt Grand Theft Auto V.

Direktøren for Rockstar North, Leslie Benzie, kunne forklare årsagen til forsinkelsen i et interview med CVG, hvor han også kom nærmere ind på den nye Content Creator:

”I første omgang, vil du være i stand til at skabe racerløb eller deathmatches, hvilket nok er det mest simple. Og efterfølgende, med tiden, når vi føler os tilpas med at folk er klar til at skabe andet indhold, så bliver det udgivet. Så det bliver en langsom tilførsel, men det bliver en konstant udgivelse af nye skabere og nyt indhold. Vi vil ikke overdrive det. Det er et komplekst system. Det er endnu en årsåg til den to ugers forsinkelse mellem singleplayer og online. Vi vil give spillerne en chance for at forstå hvad der sker, fordi selv singleplayer delen er en stor fremgang i forhold til vores ældre spil. Der er mange nye ting der skal læres.”


Grand Theft Auto Online vil tilbyde massevis af aktiviteter, og Rockstar lover at der vil blive tilføjet mere indhold løbende, for at holde liv i den store åbne verden som multiplayer delen tilbyder.

Se gameplay traileren til Grand Theft Auto Online her

Grand Theft Auto V udkommer den 17. september, og købere af spillet kan hente Grand Theft Auto Online gratis når det udkommer den 1. oktober.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her