Grand Theft Auto V runder 90 millioner

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. februar 2018 - kl. 12:59
Del denne artikel:
8 2

Mange spiludgivere ville være lykkelige, hvis deres spil runder 1-2 millioner solgte eksemplarer - så der er nok tilfredshed hos Take Two og Rockstar Games, med at Grand Theft Auto V nu har rundet 90 millioner.

Grand Theft Auto V udkom for første gang på PlayStation 3 og Xbox 360 tilbage i 2013 og senere på PlayStation 4 og Xbox One i 2014 og endeligt på PC i 2015 - og spillet runder nu 90 millioner solgte eksemplarer. Alene i julemåneden sidste år, har spillet solgt 5 millioner.

Den nye milepæl gør Grand Theft Auto V til det tredje mest solgte spil nogensinde, kun overgået af mastodonter, og langt billigere spil, som Minecraft og Tetris, som dog også er et godt stykke foran Grand Theft Auto V med henholdsvis 144 millioner til Minecraft og 170 millioner til Tetris.

December 2017 var spillets bedste måned, med flest aktive spillere nogensinde, så der er noget der tyder på, at interessen for spillet ikke er aftagende, her mere end 4 år efter udgivelsen. Ikke overraskende, har ejerne af Rockstar Games, Take Two, meddelt i forbindelse med annonceringen af de nye salgstal, at Rockstar Games da også vil fortsætte med at supportere spillet med nyt indhold, i fremtiden.

Er du også stadig hooked på Grand Theft Auto V?

PSlife Share!
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her