Grand Theft Auto V runder ny milepæl

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 17. maj 2018 - kl. 17:23
Del denne artikel:
1 2

Grand Theft Auto V bliver bare ved og ved - og nu har Take Two meddelt, at spillet har rundet 95 millioner solgte kopier.

Tilbage i november rundede Grand Theft Auto V 85 millioner solgte kopier og var dermed det mest profitable underholdningsprodukt nogensinde - ikke helt dårligt for et spil som udkom tilbage i 2013.

Spillet har indtjent 6 milliarder dollars (knap 38 milliarder kr. - eller 1,7 Storebæltsbro) og er det tredjemest solgte spil overhovedet, efter Minecrafts 144 millioner og Tetris’ 170 millioner - her er det også værd at tænke på, at både Minecraft og Tetris er langt billigere spil.

I en Q4 afrapportering, kunne Take Two chairman og CEO, Strauss Zelnick i dag meddele, at spillet nu er sendt ud i 95 millioner eksemplarer (det var ikke klart, om digitale kopier var med i dette tal) og at spillets salg er en indikation af “its status as the highest rated title of the current console generation.”

Grand Theft Auto V og GTA Onlines success er takket være Rockstars “unparalleled skill at producing iconic entertainment experiences” og “ongoing release of a wide array of free additional content” fortsatte Zelnick.

Til oktober kommer næste store udgivelse fra Rockstar Games, da Red Dead Redemption 2 udkommer den 26. oktober i år.

PSlife Share!
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her