Gratis opdatering og dobbelt XP event til Titanfall 2 i dag

Skrevet af: Jonas Bährentz - 23. februar 2017 - kl. 13:12
Del denne artikel:
0 1

Live fire opdateringen til Titanfall 2 bringer nye maps, en ny execution, en ny game mode og meget mere med sig

Respawn har den seneste tid haft rigtig god vind i sejlene med Titanfall 2 og man må sige at spillet har fået lidt af en renæssance i kølvandet på en ellers turbulent release.
I dag, torsdag den 23. februar, går spillets 2. gratis opdatering i luften. Opdateringen inkluderer, udover våben balanceringer, en ny gameplay mode kaldet Live fire med to dertilhørende specialdesignede maps.

Live Fire mode er en hektisk 6v6 mode hvor spillerne afhænger af deres kampegenskaber udenfor deres Titans ? modsat Attrition, så er der ingen grunts på banen og spillerne har kun ét liv pr. runde at gøre godt med. Udover dette, så bringer opdateringen også en meget efterspurgt feature: muligheden for at oprette ?custom mixtape? spillelister. Disse playslists giver spillerne mulighed for selv at sammensætte en roterende liste af deres favorit game modes.

Der åbnes også op for et nyt colluseum map, en ny execution-animation og meget mere.
Udover at Live Fire er en friskt pust til Titanfall 2?s spillelister, så er der endnu én god grund til at give sig i kast med denne.

Fra den 23. til den 27. februar vil alle kampe i denne spiltype nemlig belønne spillerne med 2X experience points (credits) ? så hvis du leder efter en undskyldning for at spille lidt Titanfall 2 i weekenden, så har du den her.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her