GTA Online DLC og mere kommer til november

Skrevet af: Hoder Jensen - 27. oktober 2013 - kl. 01:18
Del denne artikel:
6 0

Den tidligere annonceret DLC Beach Bum Pack til GTA Online som bliver gratis kommer til november, sammen med en ny opdatering og arrangementer.

Rockstar arbejder stadigvæk på at forbedre GTA Online med opdateringer og i næste uge vil vi få en endnu en opdatering, der retter flere problemer. Når denne opdatering rammer, vil Rockstar samtidigt frigive den tidligere annonceret "stimulus package", som tildeler alle spillere 500.000$ over 2 gange.

Men en ny opdatering og "Stimulus package" er ikke det eneste som er på vej, det er den tidligere annonceret Beach Bum Pack DLC også, som udkommer i starten af November og bliver helt gratis. I Beach Bum Pack, der som navnet antyder vil omhandle stranden som tema, kommer der nye våben, køretøjer, frisurer og tatoveringer, samt nye jobs.

Samtidigt har Rockstar oplyst at de stadigvæk arbejder på muligheden for at lave eget indhold, så man kan lave sine egne baner til deathmatch og løb til race delen. Dette brugerskabte indhold vil kunne blive bedømt og de bedste brugerskabte baner vil opnå en ”Rockstar Varified” titel, som naturligvis giver en høj "street værdi".

Rocktar nævner også at de vil afholde specielle Social Club arrangementer i weekenderne i November, hvor der vil være bonusser og belønninger for at deltage. Helt til sidst, så oplyser Rocktar at online kup (Heists) og Capture The Flag er på vej, hvilket der vil komme flere detaljer om snart.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her