GTA V smadrer alle salgsrekorder

Skrevet af: Tobias Thybo - 21. september 2013 - kl. 17:11
Del denne artikel:
16 0

Med en omsætning på 1 milliard dollars på tre dage er kæmpetitlen Grand Theft Auto V det hurtigst sælgende underholdningsmedie - overhovedet.

Det kan næppe være gået mange gamer-næser forbi, da Grand Theft Auto V dukkede op i butikkerne i tirsdags, men spillet lader også til at have påberåbt sig flere andres opmærksomhed. Udgiveren Take-Two har haft tælleapparaterne fremme og kan annoncere, at deres stortitel i løbet af de tre første dage på markedet omsatte for mere end 1 milliard dollars. Det er GTA V ifølge Take-Two det hurtigste, noget underholdningsmedie nogensinde har nået det tal.

Vanviddet startede i tirsdags, hvor GTA V udkom verden over. Med en omsætning på udgivelsesdagen på mere end 800 millioner dollars på udgivelsesdagen er det ubetinget den bedste begyndelse, noget spil fra Rockstar har fået sig. I Storbritannien har de ikke været sene til at støtte den skotske udvikler. Her meldes der om 1,57 millioner kopier langet over disken den første dag. Det er det højeste tal nogensinde i landet. 1,57 millioner svarer i øvrigt til, at cirka 2,5% af Storbritanniens befolkning i løbet af i tirsdags blev indehavere af GTA V.

Dermed ser det altså ud til, at der også kommer smør på bordet hos de fleste medarbejdere i Rockstar North i den nærmeste fremtid. Det godt 5 år gamle Grand Theft Auto IV har solgt flere end 25 millioner eksemplarer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her