Havoc udvidelsen til Advanced Warfare får dato

Skrevet af: Jesper Thuesen - 5. februar 2015 - kl. 13:02
Del denne artikel:
1 0

Call of Duty: Advanced Warfare får traditionen tro en lang række udvidelser. Den første hedder Havoc og den er snart på vej til PlayStation folket.

Som det har været tilfældet ved stort set samtlige Call of Duty udgivelser siden Call of Duty 4: Modern Warfare, så følges hver en udgivelse af en lang række udvidelsespakker.

Det er herudover blevet regelen, at Xbox-ejere får indholdet i hænde før PlayStation-ejere og dette er ligeledes tilfældet i 2014-udgivelsen Advanced Warfare.

Nu er det PlayStation ejernes tur til at få den første udvidelse i hænderne. Udvidelsen med titlen Havoc udkommer d. 26. februar og har en vejledende pris på £11,59. Altså ca. 110 danske kroner.

Der vil blandt andet være en exo-zombie gamemode i udvidelsen, hvor du som John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan eller Jon Bernthal skal slagte horder af zombier i en ren overlevelseskamp.

Herudover bydes der på fire nye multiplayerbaner, så der skulle være nok at tage sig til, når udvidelsen lander til din PlayStation Konsol.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her