Hellblade: Senua’s Sacrifice kommer til VR

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 26. juli 2018 - kl. 08:09
Del denne artikel:
2 0

Desværre bare ikke til PlayStation VR - har det noget at gøre med, at Ninja Theory er blevet opkøbt af Microsoft? Forklaringen er slet ikke så sensationspræget.

Ninja Theory har annonceret, at det fremragende Hellblade: Senua’s Sacrifice udkommer den 31. juli til Oculus Rift & HTC Vive - men ikke til PlayStation VR.

Og det har ikke noget at gøre med, at Ninja Theory er blevet indlemmet i Microsoft og Xbox familien, men det er af rent tekniske årsager. VR-versionen af Hellblade er blevet udviklet direkte til kraftige PC VR setups og det var ikke muligt at få spillet til at køre ved de minimum 90 fps, som er påkrævet for at undgå “VR-syge” og svimmelhed hos spilleren.

Ninja Theory har brugt 2 år på at få Hellblade til at køre i VR og denne version blev udviklet sideløbende med Hellblade: Senua’s Sacrifice - og i ægte Ninja Theory ånd, er denne VR-version gratis for alle der allerede ejer spillet til PC.

Du kan se mere om udviklingen af VR-versionen og hvilke udfordringer det lille team hos Ninja Theory stod over for, i videoen nedenfor.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her