Hellblade: Senua’s Sacrifice - Senua’s Psychosis trailer

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 1. august 2017 - kl. 13:11
Del denne artikel:
0 1

Hellblade: Senua’s Sacrifice berører et emne som ikke mange spil tør tage op, nemlig psykiske lidelser. I denne nye trailer, kommer vi bag om arbejdet med et sådan svært emne.

Hellblade: Senua’s Sacrifice udkommer på næste tirsdag og sammen med spillet kommer en 25 minutter lang feature, som hedder Senua’s Psychosis, der omhandler arbejdet med at lave et spil med et så svært emne som psykiske lidelser.

Spillet er skabt i samarbejde med forskere inden for neurologi og psykoser, blandt andre psykiater og Professor of Health and Neuroscience på Cambridge universitet Paul Fletcher. Han har bidraget med hans indsigt i den melankolske vildskab, som mennesker med psykiske lidelser oplever.

På samme tid blev elever fra Recovery College East taget med ombord på projektet, elever som ønsker at studere psykiske lidelser eller som selv har haft disse lidelser inde på livet. Noget tyder på, at Hellblade: Senua’s Sacrifice kan blive et af de helt specielle spil, som har noget på hjerte.

Hellblade: Senua’s Sacrifice blev annonceret tilbage i 2014 og Ninja Theory vil forsøge at genoplive spillet mellem indie og AAA-titler. Det vil sige spil, som har AAA-kvalitet og som stadig er rig på den kreativitet, som vi tit ser fra mindre indie-titler.

Se den nye Senua’s Psychosis trailer nedenfor - Hellblade: Senua’s Sacrifice kan forudbestilles på PlayStation Store til 229 kr.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her