Hitman skifter udgivelsesstruktur til episodisk form

Skrevet af: Hoder Jensen - 16. januar 2016 - kl. 00:46
Del denne artikel:
18 0

Hitman som danske IO Interactive står bag har skifet udgivelsesstruktur et par gange og nu gør de det så igen, men er det et smart træk?

Som et dansk spilsite ser vi frem til Hitman, da det er fra danske IO Interactive, men den danske udvikler og deres distributør Square Enix har desværre formodet at gøre udgivelsen forvirrende og kompliceret.

Oprindeligt skulle det nye spil med Agent 47 være udkommet i December sidste år, men allerede tilbage i september blev det ændret til marts 2016. Samtidigt blev spillet skåret i halvt, så første del vil udkomme marts og resten af indholdet vil komme i 2016, hvor man så kunne købe den første halvdel, derefter den anden halvdel eller hele spillet med det samme, men altså skulle vente på resten af indholdet ville udkomme.

Nu har spillet så ændret udgivelsesstruktur igen og selv om spillet stadigvæk udkommer den 11 marts, så er spillet nu delt op i 6 episoder, hvor man kan købe alle episoder i en hel pakke for fuld pris eller købe den første episode for 15$ og de efterfølgende 5 episoder for 10$ hver. Første episode kommer til at indeholde en prolog og Paris, Frankrig. I april udkommer næste episode med Sapenzia, Italien, som bliver efterfulgt af Marrakesh, Marokko i maj. Derefter følger de tidligere annoncerede områder; Thailand, USA og Japan, i løbet af 2016. De seks eksklusive bonus missioner til PlayStation 4 kaldet The Sarajevo Six, udkommer over spillets 6 episoder, så PlayStation 4 ejere får dermed en ekstra mission at spille per episode.

PSlife Share!

Denne form for episodisk udgivelsesstruktur er mest kendt fra udviklere som Telltale Games og deres spil som The Walking Dead, The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands osv. eller det store hit i 2015, historie drama-spillet Life is Strange. Vi er dog begyndt at se denne form i andre typer af spil, f.eks. så vi det fornyelig i Resident Evil: Revelations 2 og det kommende Final Fantasy 7 Remake bliver også episodisk.

Denne nye udgivelsesstruktur betyder at Hitman kun udkommer digitalt den 11 marts og vi ser ikke en fysisk udgivelse før i slutningen af 2016 hvor alt indholdet så vil være at finde på den fysiske udgivelse. Dette har dog ikke holdt IO Interactive og Square Enix tilbage for at lave en collectors edition som indeholder en Agent 47 figur, det fulde digitale spil, alt efter som episoderne udkommer, en artbook, samt et rødt slips og slipsenål, naturligvis i Agent 47-stil.

Det store spørgsmål må være om episodisk indhold for et spil som Hitman kommer til at fungere? Det virker fint i Telltale Games og Life is Strange, som har meget fokus på historien og simpel gameplay. Det virkede også for tidligere nævnte Resident Evil: Revelations 2, men et spil som Hitman der er mere kompleks, der kan man godt have sine bekymringer. I et Hitman spil skal man finde en ganske speciel timing for at udføre banerne, uden at blive set af alle fjender og spørgsmålet er så, om man mister den timing når man skal vente minimum en måned imellem hvert episode af spillet eller om man skal genlære dele af spillet hver gang.

Hvad siger i til denne ændring, kommer det til at virke, er det en god beslutning eller venter i på hele spillet er ude på fysisk skive?

PSlife Share!

Til sidst er det værd at bemærke at betaen lander den 12 februar, som man får adgang til ved forudbestilling og det mobile spil Hitman GO stadigvæk er på vej til PlayStation 4 og PlayStation Vita
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her