Hold øje med disse fire til PlayStation i februar

Skrevet af: Hoder Jensen - 1. februar 2015 - kl. 22:41
Del denne artikel:
6 0

Julen og januar er overstået, hvilket ikke har budt på mange spiludgivelser, men det gør februar og vi har taget et kig på dem vi ser mest frem til.

De fleste er ved at komme sig oven på julen og det nye år, hvilket også gælder spilbrancehen, som altid har en rolig periode hen over julen og i januar måned.

Vi har samlet 4 spil som udkommer i februar til PlayStation, som vi mener man skal holde øje med. Vi giver også et anerkendende nik til 5 yderligere titler helt til sidst, men hvilken skal du have her i februar og har vi misset nogle?

Game of Thrones: The Lost Lords (4. februar, PlayStation 4 og PlayStation 3)
Telltale Games har over de sidste par år revolutioneret peg og klik eventyrspil genren og deres nyeste skud på stammen over den populære tv-serie Games of Thrones, får sit andet afsnit på onsdag. Første afsnit blev vel modtaget, men lidt overskygget af Telltale Games andet spil Tales from the Borderlands, så det bliver spændende at se om næste afsnit af Game of Thrones kan trække lidt mere opmærksomhed.

Evolve (10. februar, PlayStation 4)
Evolve har siden annonceringen sidste år trukket meget opmærksomhed, pga. sin lidt specielle 4-spiller co-op vs et monstre, som modsat andre spil ikke er styret af en AI, men et andet menneske. Evolve udvikles af Turtle Rock Studios der er mest kendt for deres arbejde på det populære 4-spiller co-op spil Left 4 Dead, så de har god erfaring med co-op spil. En længere video fra spillet, kan nydes her.

The Order: 1886 (20. februar, PlayStation 4)
Den største udgivelse i februar, ja en af en af de største til PlayStation 4 for første kvartal, er uden tvivl The Order: 1886. Udvikleren Ready at Dawn har arbejdet på spillet siden 2010 og selv om den eksklusive PlayStation 4 titel blev skubbet fra udgivelse sidste år, så har det ikke skruet ned for forventningerne til dette flotte cinematiske skydespil. The Order: 1886 forgår i London og som navnet måske afslører i slutningen af 1800-tallet. Men det er ikke den London vi kender, da London i The Order: 1886 er truet af vampyr-lignende væsner som man prøver at nedkæmpe og afsløre historien bag. Et kig på det spillets historie og flotte grafik, kan man gøre i denne trailer.

Resident Evil: Revelations 2 - Episode 1 (25. februar, PlayStation 4 & PlayStation 3)
Resident Evil serien har haft det lidt svært over de sidste par år, men Resident Evil: Revelations 2 følger op på Resident Evil: Revelations, som var en undtagelse og en glimrende tilføjelse til Resident Evil serien. Modsat det første spil, så bliver Resident Evil: Revelations 2 splittet op i 4 afsnit, hvor alle 4 afsnit udkommer over 4 uger. Revelations 2 forgår imellem Resident Evil 5 og 6, hvor man primært spiller som Claire Redfield.

Andre udvalgte spil i februar:
Apotheon (4. februar, PlayStation 4)
Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2: Sisters Generation (6. februar, PlayStation Vita)
Unmechanical: Extended Edition (11. februar, PlayStation 4, PlayStation 3 & PlayStation Vita)
Dead or Alive 5 Last Round (20. februar, PlayStation 4 & PlayStation 3)
Dragon Ball XenoVerse (27. februar, PlayStation 4 & PlayStation 3)

PSlife Share!

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her