Horrorspillet The Town of Light udkommer til juni

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 5. maj 2017 - kl. 14:54
Del denne artikel:
0 1

The Town of Light er baseret på virkelige hændelser og er et psykologisk horror-adventurespil fra italienske LKA. Spillet udkommer til PlayStation 4 i starten af juni – info og ny trailer her.

The Town of Light udkom første gang tilbage i foråret sidste år til PC og nu er spillet på vej til PlayStation 4, Xbox One og ja, PC igen. Hvorfor udkommer spillet til PC endnu engang? Det er fordi, at den udgave som også kommer til konsollerne, er en forbedret udgave med nye puzzles, nyt indhold til historien, ny voice-overs og opdateret grafik. Spillet skulle efter sigende også understøtte PlayStation 4 Pro.

Historien omhandler den 16-årige pige Renée, der fik sin verden ødelagt da hun blev indlagt på hospitalet. Det blev hun, fordi at hun som forvirret teenager endnu ikke kendte hendes plads i denne verden og politiet skrev i deres rapport, at ”hun var til fare for sig selv og andre og var skyld i en offentlig skandale”.

Spillet er inspireret i virkelige hændelse og udspiller sig på Volterra Psykiatrisk Hospital i Toscana, Italien, som har været lukket siden 1978 fordi metoderne der var for brutale. Disse metoder var alt lige fra fiksering af patienter til elektrochok terapi.

The Town of Light udkommer den 6. juni – se den nye The Shadow of Memories 4K trailer her.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her