Hvad nu hvis min PlayStation 4 er defekt?

Skrevet af: Morten Rask - 18. november 2013 - kl. 14:48
Del denne artikel:
2 0

Hvis uheldet skulle være ude, og du modtager en defekt konsol ved lanceringen, så har Sony udgivet en fejlsøgningsguide som man kan følge. Læs mere her.

I forbindelse med lanceringen af ny elektronik, kan man altid forvente defekte enheder i blandt produktionen, en mængde som Sony har fastslået ligger på under de 0.4%, for de konsoller der er blevet afsendt indtil videre. I løbet af weekenden kunne Sony fortælle, at de har solgt over 1 million PlayStation 4 konsoller i Nordamerika, på under 24 timer.

Hvis der er fejl på ens konsol, så vil det blive indikeret med en konstant blinkende blå farve, på den lys-stribe der løber tværs over konsollen, og det betyder at enheden ikke er i stand til at sende signal til fjernsynet.

Man kan vælge at kontakte forhandleren, som skal ombytte konsollen til en ny, men da det lader til at den bliver udsolgt i Danmark, og de første frie sendinger først kommer i 2014, så vil det naturligvis tage sin tid at få ombyttet sin konsol.

Hvis man er uheldig nok til at modtage en defekt konsol, og har mod på selv at fejlsøge, og muligvis få den til at fungere, så har Sony frigivet en fejlsøgningsguide, der nævner fire mulige årsager til defekten:

• TV kompatibilitet
• Problemer med strømforsyningen
• Problemer med harddisken
• Problemer med andet hardware

Det man kan gøre ved det, er først og fremmest at opdatere firmware på sit fjernsyn, slukke konsollen og tjekke strøm- og HDMI portene for skade, og at man tjekker om harddisken er korrekt monteret i sin bås. Hvis de trin fejler, så kan man prøve at starte sin PlayStation 4 op i safe mode, og opdatere firmwaren på konsollen, gendanne standardindstillingerne og genstarte konsollen.

Man kan læse Sony’s fejlsøgningsguide her, som også viser billeder for hvert trin.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her