Hvem er Arkane Studios?

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 28. marts 2017 - kl. 08:27
Del denne artikel:
0 5

De fleste kender Arkane Studios som dem med Dishonored – men vi har kigget lidt nærmere på den franske udvikler, for at se hvem de i virkeligheden er.

Arkane Studios blev stiftet tilbage i 1999 i Lyon i Frankrig og i 2002 udgav de deres første spil, Arx Fatalis, som udkom til Xbox og PC. Næste spil var Dark Messiah of Might & Magic i 2006 og i 2010 blev de opkøbt af ZeniMax Media og de blev til det studio vi kender i dag og det første Dishonored udkom i 2012.

Hvis man kigger på de spil, som Arkane Studios står bag, er det tydeligt at de har specialiseret sig i en type spil, som er svær at putte i de sædvanlige genrebokse. Spillene er ikke shooters, men du kan skyde i dem. Det er ikke actionspil, men du kan nemt få din tørst for brutal action stillet. Det er ikke rollespil, men man kan opgradere og foretag valg med konsekvenser – og det er ikke rene stealth spil, selv om du nogle gange kan gennemføre missioner uden at være blevet opdaget en eneste gang.

Stilen vil forsætte i det kommende Prey lover Rafael Colantonio, president og co-creative director hos Arkade Studios:
If you like Arkane games – those games that blend narrative and simulation, some choices and a lot of player exploration – Prey will be a game for you.


PSlife Share!

Sammen med de kreative teams hos Arkade Studios, producerer Rafael Colantonio og co-creative director Harvey Smith deres spil med en helt unik stil. Som Harvey Smith udtrykker det:
Arkane is dedicated to very immersive games that engage in first-person combat and first-person stealth. We allow the player to recombine powers and moves in different ways that we couldn’t even predict. We care about empowering the player. You can play our games very creatively.


Det originale Prey var et glimrende skydespil, som fik ekstra opmærksomhed for brug af portaler som man kunne rejse og skyde igennem, samt kreativ brug af tyngdekraft, hvor man kunne gå på loftet. Siden det første spil, har der været snak om en efterfølger og i 2011 blev Prey 2 da også annonceret af Bethesda. Men derefter har der været meget stille omkring spillet og i 2014 blev det annonceret, at det var blevet droppet.

I juni sidste år blev det så annonceret, at Arkane Studios havde overtaget projektet og det ikke ville blive den planlagte efterfølger men et reboot.

Prey udkommer til PlayStation 4, Xbox One og PC den 5. maj.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her