Hvilket PS4 tilbehør vil virke på PlayStation 5?

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 3. august 2020 - kl. 18:09
Del denne artikel:
10 2

Sony har langt om længe specificeret, hvilket PlayStation 4 udstyr, som også vil kunne bruges på PlayStation 5. Der er én interessant detalje der er værd at bemærke.

Sony har tidligere fremvist masser af nyt tilbehør til PlayStation 5, men hvad med alle de PlayStation 4 joypads, rat og andet vi har liggende? Er det lige til skraldespanden?

Nej, heldigvis ikke. Sony har på PlayStation Blog specificeret, at officielt licenseret produkter som arcade sticks, flight sticks og rat vil virke med PlayStation 5 spil og med understøttede PlayStation 4 spil. Desuden vil Platinum og Gold Wireless Headsets, samt tredjeparts headsets, som er tilsluttet via USB eller audio jack stikkene, virke på PlayStation 5.

DualShock 4 controlleren og officielt licenseret tredjeparts joypads vil virke med PlayStation 4 spil. Og endelig vil PS Move controllerne og PSVR Aim controlleren også virke på PlayStation 5.

Som den hurtige nok har bemærket, kan man ikke bruge en DualShock 4 controlleren til at spille PlayStation 5 spil. Selv om det er en smule skuffende, så har Sony nok vurderet, at de unikke DualSense funktioner er centrale for PlayStation 5 spillene. Og nok også, at der er masser af penge i, at folk skal ud og købe ekstra DualSense kontrollere.

På trods af alt hvad der sker ude i verden i denne tid, så skulle PlayStation 5 være på sporet til en release sidst på året.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her