InFAMOUS: First Light får dato

Skrevet af: Jesper Thuesen - 26. juni 2014 - kl. 10:41
Del denne artikel:
5 0

Stand alone udvidelsen til InFAMOUS: Second Son har nu fået dato og der bliver tale om en udgivelse som ligger klar, når sommerferien er overstået.

Hvis InFAMOUS: Second Son ikke helt fik tilfredsstillet din tørst efter at rasere Seattle med dine superkræfter, så er First Light udvidelsen sandsynligvis det du mangler.

Og fortvivl ikke, hvis ikke du har din Second Son skive liggende mere. First Light er en såkaldt stand alone udvidelse, så med andre ord kan udvidelsen spilles, også selvom du end ikke har spillet Second Son.

Nu har First Light fået dato og du skal sætte et stort kryds i kalenderen d. 27. august, hvor Europa får adgang til udvidelsen. Vores Nordamerikanske venner får adgang dagen før.

I First Light styrer vi den unge pige Fetch, som blandt andet har en forhistorie med Delsin Rowe i løbet af den første InFAMOUS titel. Fetch er udstyret med superkræfter, hvilket både kommer hende til gode, men også gør hende til jaget vildt for personer, der mener at disse superkræfter gør sig bedst bag lås og slå.

Det er naturligvis Sucker Punch der står bag udvidelsen, så man kan sandsynligvis se frem til mere hæsblæsende action og fantastisk grafik.

Se annonceringstraileren fra E3 her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her