Ingen Hitman på next-gen foreløbig *opdatering*

Skrevet af: Morten Rask - 6. januar 2014 - kl. 16:00
Del denne artikel:
4 0

Det første Hitman spil til næstegenerations-konsollerne, som skulle have været afsløret i år, er blevet aflyst, og det er nu uvist, hvornår vi får Agent 47 at se igen.

Square Enix havde oprettet et nyt spilstudie ved navn Square Enix Montreal, som skulle have overtaget faklen fra danske IO Interactive, og have ført Hitman-serien ind på næstegenerations-konsollerne.

Men ifølge en LinkedIn profil, tilhørende senior game designer Richard Knight ved Square Enix Montreal, så er det kommende Hitman projekt, som skulle have været studiets første spil, blevet aflyst. Dette er efterfølgende blevet bekræftet yderligere af deres community manager, som har været en tur på Twitter.

Square Enix Montreal arbejder nu i stedet på et Hitman spil til Android og iOS, som endnu ikke er blevet afsløret, og danske IO Interactive, som har udviklet alle de forrige Hitman spil, har endnu ikke annonceret, hvad de arbejder på.

Opdatering:

Efter mange medier har valgt at løbe med denne historie, har Square Enix meldt ud, at IO Interactive har overtaget udviklingen af det kommende Hitman spil til next-gen, og at de er klar med en officiel afsløring senere i år.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her