IO Interactive åbner i Sverige

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 17. januar 2019 - kl. 19:57
Del denne artikel:
2 1

Danske IO Interactive har meddelt, at de åbner et nyt studie i Malmø, Sverige.

Danske IO Interactive er som bekendt bedst kendt for Hitman spillene - og de har haft en omtumlet tilværelse på det sidste. Senest er de blevet opkøbt, og igen solgt, at japanske Square Enix og det seneste Hitman, Hitman 2, er blevet udgivet i samarbejde med Warner Bros. Interactive.

Selv om de seneste to Hitman spil har været ganske gode, har de formentlig ikke været den helt store kommercielle succes for den danske udvikler, men alligevel udvider IO Interactive nu deres aktiviteter til Malmø i Sverige, hvor et nyt kontor er åbnet i centrum af byen.

IO Interactive CEO Hakan Abrak siger i forbindelse med åbningen:
We are super excited and proud to announce IOI Malmö. We will expand IOI to join a buzzling game developer community and bring our own unique IOI culture to this amazing town. Furthermore, this will expand our muscles for creating brand-new and exciting endeavours, new universes, new franchises. In other words, IOI Malmö and Copenhagen are one family.


Det lyder ganske spændende og vi er spændt på at se hvilke nye og spændende “endeavours” som Hitman skaberne arbejder på. Måske det kan være en ny start for Danmarks største spiludvikler.

PSlife Share!
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her