IO løfter sløret for nyt Hitman

Skrevet af: Tobias Thybo - 16. januar 2014 - kl. 16:38
Del denne artikel:
5 0

Efter længere tids hvisken i krogene kan de danske udviklere præsentere rammen for deres næste spil i Hitman-serien.

Hitman fortsætter på PC og de nye konsoller, har IO Interactive meddelt i et åbent brev på deres hjemmeside. Indtil videre er der ikke billedmateriale klart, men IO fortæller i generelle termer om deres projekt:

”Spillet centrerer sig om Hitmans kernefantasi om med brugen af en bred vifte af redskaber at eliminere en mangfoldig gruppe af mål på tværs af store, eksotiske lokationer rundt omkring i verden. Vi bygger dette spil på rygradden af Glacier 2-motoren, hvor vi bruger de bedste dele, vi har lært gennem Hitman: Absolution og lader os inspirere af tidligere titler som Contracts og Blood Money til at opfylde Hitmans kernefantasi.”

Derfor kunne det også tyde på, at man har valgt at gå væk fra den lidt mere lineære historiedel i Hitman: Absolution. I hvert fald skal den næste titel ifølge IO være mere åbent end nogensinde:

"Det betyder, at vi krammer et ekstremt detaljeniveau ned i de største baner nogensinde bygget i et Hitman-spil. Vi har indført en tilgang om et åbent, non-linear banedesign til spillet, hvor vi sikrer, at spillet vil gøre sig over enorme, checkpoint-frie sandkasse-baner. Vores mål er at skabe levende, åndende og troværdige baner, som vil tillade spillere at lege med AI'en for at skabe de unikke øjeblikke, enhver fan af Hitman-serien elsker."

Derudover kan holdet fortælle, at Contracts Mode endnu engang vil være med, mens Agent 47s 'magiske lommer' er fjernet. IO Interactive lover til sidst, at mere information vil blive lagt ud i løbet af året.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her