Journey-udvikler henter 7 millioner dollars

Skrevet af: Tobias Thybo - 27. maj 2014 - kl. 20:34
Del denne artikel:
0 0

Thatgamecompany er klar til at tænke større og håber, at deres kommende multiplatforms-projekt bliver en ledestjerne for andre indie-udviklere.

Efter de tre eksklusive PlayStation-spil flOw, Flower og Journey er Thatgamecompany i gang med en titel, der udkommer til flere forskellige platforme. Derfor må de også selv ud at rasle for at finde pengene, og i dag kan holdet så annoncere, at det har hentet 7 millioner dollars – godt 38 millioner danske kroner – ind fra investorer.

Og de penge skal munde ud i et projekt, der omfavner flere spillere, samtidig med at man holder fast i de værdier, der har gjort deres forrige titler til klassens duks både hos anmeldere og købere:

Vi har en vis historie med vores forrige titler, der viser vores evne til at nå et publikum på et dybt følelsesmæssigt plan på en kunstnerisk og tilgængelig måde. Det handler om at tage den historie med til et større publikum og levere ægte følelser og menneskelig kontakt på en måde, det ikke er blevet gjort på før i spil.


Det fortæller Sunni Pavlovic, Studio Manager hos udvikleren til The Verge. Oven i disse forventninger håber Pavlovic, at en eventuel succes-historie kan bane vejen for andre mindre udviklere:

Investorerne er der, hvor pengene er. Hvis dette næste projekt beviser, at følelsesmæssigt engagerende, kunstneriske og tilgængelige spil kan tjene penge, så vil industrien samlet set se langt flere af denne slags spil, der er udviklet og udgivet af langt flere udviklere.


Journey, det seneste spil af Thatgamecompany, har efter to år på bagen en anmelderscore på 92/100 på Metacritic.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her