Killzone: Shadow Fall får co-op mode i kommende udvidelse

Skrevet af: Morten Rask - 16. maj 2014 - kl. 17:16
Del denne artikel:
3 0

I den næste udvidelse til Killzone: Shadow Fall, bliver man i stand til at spille sammen med tre kammerater som en del af et elite VSA-hold.

Intercept bliver undertitlen på den kommende udvidelse til Killzone: Shadow Fall, som bringer en splinterny co-op mode med sig til spillet.

Sammen med tre andre af dine venner, udgør i et elite VSA-hold kaldet Intelligence Squad Alpha. Opgaven er at infiltrere fjendens base og opsamle og videresende militærtransmissioner fra Helghast tilbage til VSA-hovedkvarteret. Undervejs vil man naturligvis møde stor modstand fra Helghast, men her vil ens holdkammeraters forskellige evner være med til at vinde slaget. Man bliver belønnet en samlet score for at hacke deres uplinks, beskytte mod angreb og ellers dræbe som mange fjender som muligt på spektakulær vis, med luftskyts og de tilbagevendende jetpacks fra Killzone 3.Killzone: Shadow Fall: Intercept introducerer også 4 nye baner, inspireret af områderne i singleplayer-kampagnen, og bliver lanceret til juni. Udvidelsen kan hentes gratis af dem med Season Pass, og ellers er man i stand til at købe pakken separat.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her