Killzone: Shadow Fall fylder 40 gigabyte

Skrevet af: Tobias Thybo - 24. oktober 2013 - kl. 18:58
Del denne artikel:
5 0

Det kommende PS4-spil Killzone: Shadow Fall bliver en stor mundfuld for harddisken. Til gengæld vil man kunne spille det efter at have hentet 7,5GB.

Der bliver trangt på harddisken i ens Playstation 4, hvis man har i sinde at fylde den op med de helt store titler. Med 500 gigabyte at gøre med på PS4 vil Killzone: Shadow Fall komme til at fylde solide 39,7. Det bekræfter udvikleren Guerilla Games, der forklarer, at det primært skyldes mere tekstur:

”Størstedelen af det er teksturer. Jeg tror, at vi formentlig er en del større end de andre 'cross-generation-spil', fordi vi ikke har nogen dele, der er lavet til ældre teknik.”, fortæller Technical Director Michael van der Leeuw til Eurogamer og fortsætter om spillets størrelse:

”Områdearealet, jeg gætter bare her, må være fem til 10 gange større, end Killzone 3 var.”

Ifølge Leeuw vil de fleste med en solid internetforbindelse kunne downloade de første 7,5 gigabyte af Killzone: Shadow Fall og herefter gå i gang med spillet. Som kompensation for den markante mængde plads, Shadow Fall tager, er spilleren til gengæld stort set fritaget for ventetid i selve spillet, dels på grund af fjernelsen af de obligatoriske introduktioner af logoer:

”For mig er det stadig noget, der fylder mit hjerte med glæde, når jeg ser det. Du indsætter disken og kommer direkte ind i menuen.”, siger Leeuw og tilføjer, at han håber at se andre følge sit holds eksempel.

Selvom Playstation 4 som udgangspunkt kommer med 500 gigabyte, står det ejeren frit for at skifte harddisken ud med en større af slagsen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her