Knights And Bikes annonceret til PlayStation 4

Skrevet af: Hoder Jensen - 13. februar 2016 - kl. 14:21
Del denne artikel:
0 0

Udviklere fra Tearaway, Littlebigplanet og Ratchet & Clank er på vej med deres egen spil, eventyrsspillet Knights And Bikes.

Når man har arbejdet på spil som Tearaway, Littlebigplanet og Ratchet & Clank, så må det siges man har en del erfaring med at lave gode spil og specielt gode spil til PlayStation. Netop dette har de 2 udviklere Rex Crowle og Moo Yu, som har skabt firmaet Foamsword og er nu på vej med spillet Knights And Bikes, et eventyrsspil om fantasi, barndom og er inspireret, ifølge dem selv, af Earthbound, Secret of Mana og filmen The Goonies.

Den grafiske stil er håndtegnet og minder på mange punkter om Tearaway og Costume Quest, personligt syntes jeg det ser fantastisk ud og ser ud til at blive krydret med et glimrende soundtrack, der kommer fra Daniel Pemberton. Daniel Pemberton er manden bag musikken til film som The Man from U.N.C.L.E., The Counselor og Steve Jobs, samt spillet LittleBigPlanet.

PSlife Share!

Spillet gennemgår netop nu en Kickstarter kampagne, hvor det dog allerede er 60% i mål og man kan få adgang til PlayStation 4 udgaven når det udkommer til april 2017 for 16£, hvis man vælger at blive backer på spillet, som hjælper dem lidt tættere på deres mål.

Knights And Bikes udkommer også til PC, men er desværre ikke bekræftet til PlayStation Vita, dog har udviklerne ikke afvist det også kommer til Vita, men det er naturligvis et spørgsmål om ressourcer for den lille indie udvikler. Med til spillet er der dog lokal co-op, der arbejdes på at tilføje online co-op og det kan også spilles helt alene hvis man ønsker dette.

Annoncerings traileren for spillet kan ses her, hvor man får masser af gameplay fra spillet, et kig på den grafiske stil og et bid af soundtracket, så den er værd at tage et kig på, samt naturligvis spillets kickstarter kampagne.

PSlife Share!

For god ordens skyld og gennemsigtighed, så har undertegnet valgt at backe spillet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her