Konkurrence: Få PlayStation Plus gratis i et år

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 24. maj 2017 - kl. 15:21
Del denne artikel:
4 12

Nu kan to heldige vinde et års gratis medlemskab af PlayStation Plus - se her hvordan du deltager i konkurrencen. Deltag senest den 30. maj.

For at udnytte det fulde potentiale af din PlayStation 4, skal du have PlayStation Plus. Det giver dig adgang til online spil, du kan dyste mod dine venner i multiplayer-spil og så får du mindst to gratis spil om måneden.

Med PlayStation Plus er der ligeledes ekstra store rabatter på PlayStation Store, adgang til eksklusive betaversioner af spil, samt adgang til 10GB online-lagring, så man altid har adgang til ens gemte spil, lige meget hvilken PlayStation 4 man logger ind på.

Nu sætter vi 2 x et års medlemskab af PlayStation Plus på højkant i vores konkurrence. Alt du skal gøre er, at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål, så er du med i lodtrækningen om et af de to medlemskaber.

PlayStation Danmark har for nyligt introduceret et nyt koncept med Plus-videoer på Facebook. Hvad hedder det?

1) Plus det løse
2) Plus og play
3) Plus TV

Besøg PlayStation Danmark på Facebook hvis du har brug for hjælp.

Dine svar skal sendes i en privat besked, (som du kan gøre her) og i emnefeltet skriver du ”PS Plus konkurrence”. Sidste chance for at sende os dit svar, er onsdag den 31. maj klokken 18.00. Vinderne bliver annonceret her på sitet kort efter og vil også blive kontakt via en privat besked.

Skriver man det rigtige svar i kommentarfeltet, er man automatisk udelukket fra konkurrencen. Kun registrerede brugere på PSlife.dk kan deltage i konkurrencen.

PSlife Share!
Log ind og stem
12
Der er 12 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her