Konkurrence: Vind Horizon: Zero Dawn

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 4. marts 2017 - kl. 20:23
Del denne artikel:
16 28

Nu kan du vinde det nok største spil til PlayStation 4, Horizon: Zero Dawn. Se her, hvordan du deltager i konkurrencen.

Horizon: Zero Dawn er måske det bedste spil, der er kommet til PlayStation 4 i lang tid og er Guerilla Games’ mest ambitiøse projekt nogensinde. Her skal man som den unge kvindelige hovedperson kæmpe for at overleve i en stor postapokalyptisk verden, iblandt stammesamfund og mystiske robot-væsener.

Horizon: Zero Dawn er spillet, som for alvor skal sælge PlayStation 4 Pro konsoller, da det er udviklet med fokus på den kraftigere PlayStation. Det betyder dog ikke, at spillet ikke leverer varen på en almindelig PlayStation 4, det er uden tvivl er det flotteste spil til PlayStation 4 nogensinde og også et fantastisk eventyr.

PSlife Share!

Du har nu mulighed for at vinde spillet her. For at deltage i konkurrencen, skal du svare på disse tre spørgsmål og blandt alle rigtige besvarelser, trækker vi to vindere, som hver modtager ét stk. Horizon: Zero Dawn promo-disk. For at deltage, skal du være registreret bruger på PSlife.dk.

Spørgsmål 1:
Hvad hedder den kvindelige hovedperson i Horizon: Zero Dawn?

Spørgsmål 2:
Hvad er der hændt vores kvindelige hovedperson?

Spørgsmål 3:
Hvad hedder eneboeren, som lærer vores hovedperson at overleve i den hårde natur?

Få hjælp til spørgsmålene her

Dine svar skal sendes i en privat besked, (som du kan gøre her) og i emnefeltet skriver du ”Horizon konkurrence”. Sidste chance for at sende os dit svar, er fredag den 10. marts klokken 18.00. Vinderen bliver annonceret her på sitet de efterfølgende dage og spillet vil blive sendt til vinderne med posten.
Log ind og stem
28
Der er 28 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her