Konkurrence: Vind The Last Guardian

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 25. februar 2017 - kl. 00:13
Del denne artikel:
7 14

I forbindelse med lanceringen af vores nye site, har vi her en lille konkurrence, hvor to heldige vindere kan vinde The Last Guardian til PlayStation 4. Se her hvordan du deltager.

The Last Guardian har en vild forhistorie. Spillet har været under udvikling i næsten 10 år og var oprindeligt planlagt til at udkomme til PlayStation 3 tilbage i 2011. Efter en omtumlet udvikling med forsinkelser og lange perioder hvor udviklingen har været stoppet, er spillet så langt om længe udkommet til PlayStation 4.

Vi har to promotion udgaver af The Last Guardian liggende, som du nu har chancen for at vinde den ene af. Du skal blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål, og være bruger på PSlife, for at deltage.

Spørgsmål: Nævn et af de to spil, som skaberen af The Last Guardian, Fumito Ueda, tidligere har lavet.

Dit svar skal sendes i en privat besked, (som du kan gøre her) og i emnefeltet skriver du ”Jeg skal da vinde”. Sidste chance for at sende os dit svar, er torsdag den 2. marts klokken 18.00. Vinderen bliver annonceret her på sitet de efterfølgende dage og spillet vil blive sendt til vinderne med posten.

Skriver man det rigtige svar i kommentarfeltet, er man automatisk udelukket fra konkurrencen. Kun registrerede brugere på PSlife.dk kan deltage i konkurrencen.
Log ind og stem
14
Der er 14 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her