Konkurrence: Vind WipEout Omega Collection her

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 6. juni 2017 - kl. 20:23
Del denne artikel:
8 12

Nu har du chancen for at vinde det nye WipEout Omega Collection - se her, hvordan du deltager i konkurrencen.

WipEout Omega Collection sender det klassiske WipEout tilbage på PlayStation-landkortet. Denne nye version byder på et lækkert futuristisk design, et fedt elektronisk soundtrack og ikke mindst lynende hurtigt og vanedannende gameplay - og det har aldrig set bedre ud.

WipEout Omega Collection er optimeret til PlayStation 4 Pro og leverer her 4K grafik med HDR i silkebløde 60 frames i sekundet. Det betyder dog ikke, at spillet ikke også leverer varen på en almindelig PlayStation 4!

Du har nu mulighed for at vinde WipEout Omega Collection og for at deltage i konkurrencen, skal du svare på et enkelt spørgsmål og blandt alle rigtige besvarelser, trækker vi en vinder, som modtager ét stk. download kode til WipEout Omega Collection. For at deltage, skal du være registreret bruger på PSlife.dk.

Hvilke tre spil består WipEout Omega Collection af?

1) WipEout HD Fury, WipEout 2048 og WipEout Pulse
2) WipEout HD Fury, WipEout HD og WipEout 2048
3) WipEout 2048, WipEout HD Fury og WipEout Pure

Få hjælp til spørgsmålene her

Dine svar skal sendes i en privat besked, (som du kan gøre her) og i emnefeltet skriver du ”Wipeout konkurrence”. Sidste chance for at sende os dit svar, er onsdag den 14. juni klokken 18.00. Vinderne bliver annonceret her på sitet kort efter og vinderen vil også blive kontakt via en privat besked med præmien.

Skriver man det rigtige svar i kommentarfeltet, er man automatisk udelukket fra konkurrencen. Kun registrerede brugere på PSlife.dk kan deltage i konkurrencen.

PSlife Share!
Log ind og stem
12
Der er 12 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her