Lidt nyt om Destiny efterfølger

Skrevet af: Søren Gram Egeberg - 7. marts 2017 - kl. 08:52
Del denne artikel:
2 0

Bungie er på vej med den afsluttende fase af Destiny, kaldet Age of Triumph. Sideløbende er der lidt nyt om Destiny ”2”.

Mange spillere i Destiny har efterspurgt nyt om kontinuiteten fra Destiny og til spillets efterfølger. Nu har Bungie svaret på et af de større spørgsmål, nemlig hvad der sker med de 3 karakterer, vi har brugt tid på at spille op.

Bungie vil gerne sikre, at både nye og gamle spillere kan hoppe på Destiny ”2”. Det betyder, at de kun viderefører dine karakterers udseende, race og køn. Alt det gear og de items, du har indsamlet, vil ikke blive videreført. Dog vil Bungie have fokus på ”veteran honors” som reflekterer, hvad du opnåede i Destiny.

Karakterer kan kun videreføres, hvis de har nået level 20 og gennemført Black Garden questlinjen, da denne spiller ind i efterfølgeren.

Destiny 1 afrundes i den kommende tid med en række streaming-events, der skulle bringe historien i Destiny til sin afslutning forud for en efterfølger i efteråret. Vi venter stadig spændt på den officielle annoncering.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her