Livestream af Dead Nation: Apocalypse Edition er slut

Skrevet af: Morten Rask - 4. marts 2014 - kl. 23:34
Del denne artikel:
3 0

Så er vores livestream af Dead Nation: Apocalypse Edition overstået, og vi siger mange tak til jer der valgte at deltage. Spillet udkommer på PlayStation Store i morgen.

Vi er nu blevet færdige med at livestreame Dead Nation: Apocalypse Edition, og det tog os ca. 3 timer og 30 minutter, at gennemføre kampagnens 10 baner i Broadcast+ Mode.

I løbet af vores livestream, kom vi op på over 300 seere på samme tid, og over 3000 kommentarer, både fra folk der havde spørgsmål omkring spillet, og dem der stemte på de positive og negative effekter, der påvirkede os i løbet af spillet. Det var til tider noget af en udfordring, men det var sjovt hele vejen i gennem. Vi fik dræbt omkring 12.000 zombier undervejs, og selvom vi døde et par enkelte gange, så lykkedes det alligevel at gennemføre det til sidst.

Vi havde egentlig håbet på, at kunne skaffe førstepladsen til Danmark, som det bedste zombieslagtende land i løbet af vores livestream, men så udkom spillet i USA, og så strøg de til førstepladsen inden for et par minutter. Alene i de par minutter der er passeret, siden vi tog billedet, er de steget til 1.180.802 dræbte zombier.Der var desværre ingen lyd i vores livestream, hvilket er en fejl vi forventer bliver rettet i spillet snarest muligt. I stedet for lyd fra spillet, tog undertegnede headset på, og kommenterede gameplay og besvarede spørgsmål undervejs.

Mange tak til dem af jer der deltog, og stemte på de positive effekter i spillet, og til jer der stemte på de negative effekter, vi fik vores hævn, da jeres navne blev sat på zombierne.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her