Loadout annonceret til PlayStation 4

Skrevet af: Jesper Thuesen - 6. juni 2014 - kl. 10:01
Del denne artikel:
3 0

Endnu en free to play titel ser dagens lys og denne gang er der tale om en vanvittig shooter med uendelige våbenmuligheder.

"Nogle gange har man simpelthen brug for at skyde en anden persons ben af, og vi er stolte over at kunne annoncere, at vi giver dig en milliard muligheder at gøre dette på."

Sådan indleder Mark Nau fra Edge of Reality, der står bag Loadout, et indlæg på den europæiske PlayStation blog. Og noget kunne tyde på, at der ikke bare er tale om tomme ord fra hans side.

Loadout lader dig kombinere dine våben ud fra hundredevis af komponenter, lidt som vi oplevede det i PlayStation Plus gratisspillet Mercenary Kings. I Loadout er der dog tale om 3D grafik, og ud fra traileren at dømme kommer spillet ikke til at mangle rå ultravold og vanvittige våbenkonstellationer.

Loadout bliver konsoleksklusivt på PlayStation 4, mens over 3 millioner PC spillere allerede nu har fornøjet sig med spillet. Og så er der endda tale om en free to play titel, så du skal med andre ord ikke have pengepungen frem, for at kunne deltage i de sindssyge løjer.

Edge of Reality har endnu ikke løftet sløret for en udgivelsesdato.

Se traileren her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.