Maneaters savegames og trofæer kan ikke overføres til PS5

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 2. oktober 2020 - kl. 16:17
Del denne artikel:
4 0

Tripwire har tidligere på ugen annonceret, at man gratis kan opgradere Maneater til PlayStation 5 versionen, men som med visse andre PlayStation spil, kan savegames ikke overføres.

Der begynder at tegne sig en tendens. I går kunne vi fortælle, at det ikke var muligt at overføre ens gemte spil fra PlayStation 4 versionerne af Yakuza: Like a Dragon og DiRT 5 til PlayStation 5 udgaverne, hvilket jo så betyder, at man skal starte forfra på PlayStation 5 versionen.

Nu har Tripwire givet den samme meddelelse med Maneater, som også vil kunne opgraderes gratis til en opdateret udgave på PlayStation 5. Her kan hverken savegames, stats eller trofæer flyttes med over på PlayStation 5 - og igen er meldingen, at det vil virke mellem Xbox One og Xbox Series X/S.

Det er lidt mystisk, at flere udviklere ikke kan få det til at fungere, når andre kan. Det er lykkedes for Insomniac at kunne flytte savegames fra PS4 versionen af Spider-Man: Miles Morales over på PS5 versionen, men det ikke er lykkedes for dem på Spider-Man Remastered. Det er formentlig noget med, at Miles Morales er bygget op fra grunden med PS4 og PS5 for øje, men det burde DiRT 5 og Yakuza: Like a Dragon jo også være, da de begge launcher på de to platforme. Det er en lidt anden sag med Maneater, som jo udkom på PlayStation 4 tilbage i maj måned.

Disse historier udhuler jo en del muligheden for at opgradere ens PlayStation 4 udgaver til PlayStation 5 udgaverne og det var nok ikke lige det som Sony havde drømt om. Vi vender tilbage, hvis der er nyt om dette.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her