Mass Effect: Legendary Edition annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 7. november 2020 - kl. 22:48
Del denne artikel:
1 4

BioWare har her til aften endelig annonceret Mass Effect: Legendary Edition til PlayStation 4. Mere info og første trailer her.

Efter nærmest flere års gætterier og leaks, så har BioWare og Electronic Arts nu endelig annonceret Mass Effect: Legendary Edition. Denne Legendary Edition vil indeholde remasters af alle tre spil inkl. alle tidligere udgivet udvidelser.

Spillene vil ikke være remakes hvor de er bygget op fra bunden, men restaureringer af de tre spil hvor de er optimeret til 4K og kommer med nye teksturer, bedre framerates og andre visuelle opdateringer. Det vil være spilbart på PlayStation 5, hvor der vil være yderligere visuelle opdateringer.

Det næste afsnit i Mass Effect serien skulle også være på vej, men er stadig på et meget tidligt stadie. BioWare ville ikke sige mere om det, andet end at de ser frem til at fortælle mere om det i fremtiden.

Mass Effect: Legendary Edition udkommer til foråret 2021 til PlayStation 4, Xbox One og PC. Electronic Arts lover mer information om denne Legendary Edition efter årsskiftet. Se den første teaser trailer nedenfor.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her