Metal Gear Solid V kører i 1080p på PlayStation 4

Skrevet af: Hoder Jensen - 17. februar 2014 - kl. 21:17
Del denne artikel:
5 0

Kan PlayStation 4 klare både 1080p og 60 fps i Metal Gear Solid V og hvad med PlayStation 3? Plus lidt rygter om 1080p i spil som Thief, The Witcher 3 og Watch Dogs.

Konami har afsløret de tekniske detaljer for Metal Gear Solid V: Ground Zeroes og som man kan se fra understående skema, så kører PlayStation 4 i 1080p med 60fps og PlayStation 3 i 720p med 30fps.

PSlife Share!

Det er ikke overraskende at se PlayStation 3 kører 720p med 30fps, hvilket er standarden for den sidste generation og ej heller ikke at det kører i 1080p for PlayStation 4. Men det er måske lidt overraskende at se Metal Gear Solid V til næste generation bliver i 60fps, som normalt er mest til gavn for første persons skydespil, kampspil og bilspil, hvor ultra hurtige reaktioner er vigtige. Men Konami og nok mest Hideo Kojima har besluttet at det også er vigtigt for Metal Gear Solid V, hvilket nok vil behage mange fans.

Konami har også lagt sammenlignings billeder op fra de forskellige konsoller, hvor man tydeligt kan se hvordan den nye generation af konsoller, drager stor nytte af højre kvalitet.

PSlife Share!
(Klik for sammenlignings side)


Lad os slutte af med elefanten i rummet og det lidt ømme emne. Fordi det er derimod nok ikke særligt overraskende at Xbox One ikke kan klare samme opløsning og/eller fps som PlayStation 4, hvilket er et mønster som ret hurtigt har dannet sig for Xbox One og multiplatform spil, hvor titler som Assassin's Creed 4, Battlefield 4, Tomb Raider: Definitive Edition, Call of Duty: Ghosts og så nu Metal Gear Solid V har været i lavere kvalitet på Xbox One. Samt her på falderebet til denne nyhed, er der kommet rygter frem, at Thief, The Witcher 3 og Watch Dogs alle kører 1080p på PlayStation 4, men ikke på Xbox One.

Om denne trend får ændret sig for Xbox One, kan man kun håbe for Microsoft, men imens kan PlayStation 4 ejere i hver fald glæde sig over Metal Gear Solid V i fuld kvalitet og PlayStation 3 ejere kan glæde sig over at titlen trods alt kommer i HD opløsning.

PSlife Share!

Til sidst, kan det nævnes at Japan får en Metal Gear Solid V: Ground Zeroes PlayStation 4 udgave, men pt. er der ikke information om denne udgave skulle komme uden for Japan.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her