Michael Pachter: PlayStation 5 udgives tidligst i 2019

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 24. februar 2017 - kl. 13:12
Del denne artikel:
7 1

Selvom PlayStation 4 Pro lige er blevet udgivet, florerer der allerede nu bud på hvornår PlayStation 5 udgives. En anerkendt analytiker giver her sit bud.

Det kan virke som meget tidligt at begynde at tale om PlayStation 5 og dens udgivelse, når PlayStation 4 Pro blev udgivet sidste år. Om ikke andet giver den anerkendte spil-, social medie-, digital medie- og elektronikanalytiker Michael Pachter et kvalificeret bud på hvornår PlayStation 5 udgives.

Michael Pachter er overbevist om at PlayStation 5 vil blive udgivet i en ikke så fjern fremtid. Tidligst i 2019 eller 2020 og mener samtidig en ny Xbox konsol bliver udgivet på omkring samme tidspunkt.

Han mener ikke Sony vil udgive en ny konsol for at konkurrere mod Microsofts forestående Xbox Scorpio (Microsofts pendant til PlayStation 4 Pro red.), da Sony allerede har en konkurrent til denne, i form af PlayStation 4 Pro.

Michael Pachter udtaler følgende:

?Det kan jeg ikke forestille mig. Jeg tror Xbox Scorpio vil følge de samme regler som PlayStation 4 Pro ? ethvert spil der er lavet til PlayStation 4 Pro, skal være fuldt kompatibelt med PlayStation 4. Ligesom ethvert spil på Xbox Scorpio bliver nødt til at være bagudkompatibelt på Xbox One. Så det jeg tror det betyder er at spil bliver nødt til at køre, lad os sige, 1080p og 60fps, men kan blive opgraderet til 4K og 240fps eller hvad det nu vil blive. Men spillet vil have begge versioner på disken, hardwaren vil vide hvilken fil der skal afspilles ? så Xbox One eller PlayStation 4 kigger efter standardfilen, mens PlayStation 4 Pro eller Xbox Scorpio vil afspille den bedre og hurtigere version. Det er hvad jeg tror vi kommer til at se, jeg synes ikke det er et problem og jeg tror at det kommer til at være meget få spil der vil blive understøttet af Xbox Scorpio ved udgivelsen. Spillene der bliver understøttet af PlayStation 4 Pro, vil helt bestemt understøtte Xbox Scorpio og det kan være de ikke engang kører i 4K.?


Og han fortsætter:

?Så spil vil køre bedre, men de vil være bagudkompatible. Microsoft erstatter ikke Xbox One, de opgraderer den. Så nej, Sony kommer ikke med nyt hardware i 2018. Det kan godt være der kommer en PlayStation 5 i 2019 eller måske 2020, og en Xbox Two i 2020, og vi vil fortsætte med at få nye konsoller hvert tredje år, og deres software vil være kompatibel med det nye system der blev udgivet før det. Det er den tendens jeg tror vi kommer til at se.?


Disse kommentarer falder godt i tråd med Michael Pachters tidligere tanker om PlayStation 5?s udgivelse, da han tidligere har forudsagt at PlayStation 5 vil blive udgivet omkring 2020 ? det samme tidspunkt som han tror 4K TV for alvor bliver populært.

En udgivelse af PlayStation 5 i 2019 eller 2020, falder også fint i tråd med Sonys tidligere udgivelser af deres konsoller, da der som regel er gået 7 år mellem hver konsoludgivelse.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her