Microsoft roser Sony for PlayStation 4

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 4. januar 2014 - kl. 17:05
Del denne artikel:
6 0

Vicepræsidenten for Microsofts Xbox-division, Phil Spencer roser måden hvorpå Sony har bibeholdt deres tanker omkring Playstation 4 hele vejen fra lanceringen til nu.

Normalt arbejder Phil Spencer med at markedsføre og sælge Xbox One, men alligevel roser han Microsofts vel nok største rival, Sony. I et interview lavet af magasinet OXM udtalte Phil Spencer sig med venlige ord om Sony. Han mente Sony havde gjort det godt og han kunne godt lide at Sony støttede nye idéer så som spil fra Quentic Dream (udvikleren af bl.a. Heavy Rain og Beyond Two Souls red.) Selvom spillene ikke formår at sælge 10 millioner kopier, så engagerer og investerer Sony sig alligevel i at lave nye og spændende ting.

”Jeg tror at et langtidsforhold med en franchise er vigtig. Det kan være let blot at hive plasteret af og gå videre med den næste ting, hvis det ikke sælger godt. Jeg respekterer deres iver for at holde fast. Jeg vil sige de har gjort det godt med Playstation 4. Når jeg tænker på deres annoncering, deres klare fokus på forbrugeren og deres vision med at være tro mod dem selv, så synes jeg de har gjort et godt arbejde med Playstation 4” udtaler Phil Spencer.

Microsoft har også før hyldet Sony. Da Playstation 4 blev lanceret i Nordamerika den 15. november lykønskede Microsoft Sony med deres lancering af deres nye konsol.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her