Minecraft klar til PlayStation 4 og PlayStation Vita i august

Skrevet af: Morten Rask - 22. maj 2014 - kl. 19:40
Del denne artikel:
6 0

Mojang har i dag løftet sløret for flere detaljer omkring den kommende udgivelse af Minecraft på PlayStation 4 og PlayStation Vita.

Minecraft er allerede ude på PlayStation 3, og vi har en anmeldelse af denne version klar snart. Men spillet er stadigvæk undervejs til PlayStation Vita og PlayStation 4, men i dag har udviklerstudiet Mojang kunne meddele, at begge versioner udkommer i august med alle de muligheder som PlayStation 3 udgaven tilbyder, men med endnu større verdener i PlayStation 4 udgaven.

Hvis man har købt den digitale version af Minecraft til PlayStation 3, så vil man kunne hente PlayStation Vita versionen gratis, og opgradere til PlayStation 4 udgaven for kun 4.99$, hvilket svarer til omkring 30 danske kroner. De arbejder i øjeblikket sammen med Sony, om at finde en lignende løsning til dem der har købt den fysiske udgave.

Det vil blive muligt at overføre sine gemte verdener frem og tilbage i mellem PlayStation 3 og PlayStation Vita, og disse kan overføres frem til PlayStation 4. Det bliver ikke muligt at overføre gemte verdener fra PlayStation 4 til PlayStation 3 og PlayStation Vita, da de er meget større, og det ikke kan lade sig gøre rent teknisk.

Samtidig vil alt ekstra indhold man måtte have købt til PlayStation 3, kunne overføres til PlayStation Vita. Meget, men ikke alt, vil kunne overføres til PlayStation 4, og det skyldes desværre indhold som er underlagt licensbetingelser.

Minecraft: PlayStation Vita Edition og Minecraft: PlayStation 4 Edition vil begge koste 19.99$, svarende til omkring 100 danske kroner.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her