Minecraft: Story Mode fra Telltale Games annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 18. december 2014 - kl. 18:37
Del denne artikel:
2 0

Minecraft har aldrig været kendt for sin fantatiske historie, faktisk er netop den del en meget lille del af Minecraft, men det vil Telltale Games nu rode bod på med Minecraft: Story Mode.

Telltale Games og Mojang har i dag annonceret at et nyt Telltale Games spil baseret på Minecraft er på vej og udkommer i løbet af 2015 under navnet Minecraft: Story Mode.

Telltale Games er kendt for spil som The Walking Dead, The Wolf Among Us, Back to the Future: The Game og Tales from the Borderlands, samt Games of Thrones, hvor de 2 sidste netop er udkommet.
Mojang er naturligvis kendt for Minecraft og de to vil firmaer vil sammen skabe et eventyrsspil, som Telltale Games er specielt kendt for, men i Minecraft universet.

Minecraft: Story Mode udkommer til Xbox, PlayStation, PC, Mac, iOS, samt Android enheder og vil som tidligere Telltale Games udkomme i serie formatet med 5 eller 6 afsnit per sæson.

PSlife Share!

Telltale Games 2 nyeste spil Tales from the Borderlands og Games of Thrones har fået gode anmeldelser, specielt Tales from the Borderlands, så det virker til at Telltale Games kan klare de mange spil udgivelser.

Men er Minecraft: Story Mode noget du ser frem til eller er markedet mættet for den her type spil og passer Minecraft overhovedet ind i denne forumlar? Alt dette, får vi forhåbentligt besvaret senere i 2015, som altså er det mest præcise Telltale Games vil oplyse angående udgivelsen af første afsnit.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her