Mods og PS4 Pro support på vej til Skyrim og Fallout 4

Skrevet af: Hoder Jensen - 6. oktober 2016 - kl. 20:10
Del denne artikel:
4 0

Sony og Bethesda er blevet gode venner, så mods kommer alligevel til både Syrim og Fallout 4. Begge spil for også support for PS4 Pro og 4K opløsning

Mods var hele tiden planlagt til både Fallout 4 og Skyrim Special Edition, det kommende remaster af Skyrim til PlayStation 4. Men den lovet mod support blev mere og mere forsinket til Fallout 4 og for en måned siden blev den helt annulleret af Bethesda, med besked om det ikke kunne lade sig gøre, pga. begrænsninger i PlayStation 4 sat af Sony. Dette var naturligvis ikke gode nyheder for Fallout 4 fans og bestemt heller ikke for kommende ejere af Skyrim Special Edition. Det hele blev endnu mere frustrerende, pga. mod support var allerede ude til Xbox One og der var ingen officiel udmelding fra Sony.

Men nu er Sony og Bethesda blevet venner igen, det er i hvert fald lykkedes dem at finde en løsning, så mod support kommer alligevel til både Fallout 4 og Skyrim Special Edition. Dog kommer der en begrænsning i form af, at det ikke bliver tilladt at indlæse eksterne filer, hvilket vil sige at man ikke får mods med grafik og lyde der ikke allerede findes i spillet. Så hvis man havde set frem til mods, som tilføjede flyvende Thomas Tog til Skyrim, bliver man desværre skuffet.

PSlife Share!

Så to skridt frem og et tilbage, men der er heldigvis andre gode nyheder fra Behesda, da begge spil får support for PS4 Pro. Dette betyder at Skyrim Special Edition bliver afviklet i ægte 4K opløsning på PS4 Pro og Fallout 4 får også 4K opløsning, dog sandsynligvis ikke ægte 4K, men via skalering fra en lavere opløsning. Men Fallout 4 får også forbedret lys og grafiske effekter på PS4 Pro.

Skyrim Special Edition udkommer 28 oktober og når det er udkommet, vil Bethesda arbejde på opdateringen til Fallout 4 som tilføjer mod og PS4 Pro support, så med lidt held er det klar til lanceringen af PS4 Pro.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her