Moon Studios arbejder på nyt action-rollespil

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 29. juli 2020 - kl. 22:16
Del denne artikel:
0 1

Private Division har i dag meddelt, at de har indledt et samarbejde med Moon Studios, som står bag de fremragende Ori-spil til Xbox og PC, om udviklingen af et ny action-rollespil.

Private Division, som er en publishing arm under Take Two Interactive, har indledt et samarbejde med Moon Studios, som har stået bag de fremragende Ori and the Blind Forest og Ori and the Will of the Wisps til Xbox og PC - to virkelig velfungerende Metroidvania spil med den smukkeste grafik og magiske soundtracks.

Moon Studios’ nye spil er et action-rollespil - og mere ved vi ikke. Vi gætter på, at det vil udkomme til både Xbox Series X og PlayStation 5 og det betyder også, at det er første gang at Moon Studios vil udvikle et spil til begge konsol-platforme.

Thomas Mahler og Gennadiy Korol, stifere af Moon Studios siger:
Developing the Ori series over the last decade has been a fantastic experience for our team, and we’re thrilled to now be aiming our sights even higher with a new action RPG. We attribute our success to the ‘iterative polish’ process we use at Moon Studios, and we’re continuing that style of development to create a new game that rises above anything we’ve created thus far.


Det unavngivne action-rollespil er stadig tidlig i udviklingsfasen og vil tidligst udkomme i Take Two’s 2022 regnskabsår.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her