Mothergunship invaderer snart PlayStation 4

Skrevet af: Jonas Bährentz - 16. februar 2017 - kl. 15:39
Del denne artikel:
1 0

Manden bag Tower of Guns og skaberen af ’bullet-hell’ genren har mere masochisme på vej til folket

Joe Mirabello, manden bag spilstudiet ’Terrible Posture’ der bl.a. har udgivet ’Tower of Guns’, har et nyt twitch-shooter i pipelinen. Seneste skud på stammen hedder Mothergunship og er endnu et så kaldt ’bullet hell/FPS’ spil hvor du indtager rollen som en enmandshær med usandsynligt store våben der skal fælde umådeligt mange modstandere (alien-robotter) og undvige urimeligt mange projektiler… I samme åndedrag.
Historien er sparsom, actionen er hårdtpumpet og præmissen er enkel: Der er fremmede robotvæsner der angriber jorden – der er rigtig mange af dem, de har våben og dét har du også. Værsgo’ at slås.

Grundideen bag ’bullet-hell’ genren er, at projektiler bevæger sig tilpas langsomt til at de kan ”platformes” omkring – finten er dog, at der er så mange af dem at opgaven til tider virker nærmest uoverkommelig, deraf genrenavnet ’bullet-hell’. Mothergunship giver spillerne mulighed for at designe deres eget arsenal fra bunden og op, i hvad Mirabello selv kalder for ’det mest modulære våben-crafting system hidtil set i et videospil’ – og at dømme ud fra pressematerialet, så får nogle af kombinationsmulighederne 'Borderlands' våbenarsenal til at virke helt jordnært.

Mothergunship byder, udover våben-crafting, på tilfældigt genererede fjender og baner og gigantiske bossfights. Der er også mulighed for at spille Mothergunship kampagnen i fuldkommen CO-OP.

Mothergunship udkommer til PlayStation 4, Xbox One og Steam - du kan læse mere om spillet her og se lanceringstraileren her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her